בסוף השבוע האחרון התקיים בתיכון דרור גליל – התיכון החברתי למקצועות המחר בקיבוץ רביד, טקס הענקת תעודות מחצית, אבל כמו בכל התיכונים החברתיים של רשת דרור בתי חינוך – לא מדובר בדף עם ציונים, אלא ב'תיבת תהודה':
מסמך אישי שמתעד את הדרך שעברו כל חניך וחניכה, שמתמקד בעשיה, התפתחות ולמידה.
מדובר בהרבה יותר מסיכום תקופה, ועבור החניכים במגמת ניו מדיה חברתית זה הרגע בו הם מציגים לעולם את הסיפורים האישיים שלהם, דרך סרטים שיצרו, ומתעדים חוויות מורכבות מהמציאות הישראלית.
בין הסרטים שיוצגו ניתן למצוא את סיפורו של נער ערבי שסבו נולד בעזה והוא בחר לתעד את המורכבות של חייו וזהותו, נערה בת למשפחה שפונתה מצפון הארץ בעקבות המלחמה ומספרת על המסע הפרטי שלה תוך כדי תיעוד המעבר וכל התחושות שמלוות אותה בהמשך לשבעה באוקטובר, וגם סרט אישי של נערה שמספרת דרך העדשה על אחיה שנרצח בפסטיבל נובה, על האובדן והשפעותיו.
הסרטים מביאים את הקולות האישיים של בני הנוער, את ההתמודדות שלהם עם המציאות, ונותנים הצצה נדירה ואותנטית לעולם הפנימי של דור שגדל בתקופה כאוטית שאיש לא חווה בעבר.

התערוכה פתוחה לקהל הרחב בשלושת השבועות הקרובים (עד 6.3) בין השעות 09:00-15:00 (בתיאום מראש) ומדי שנה מגיעים אליה כ-1,000 מבקרים – אנשי חינוך, מחנכים, סטודנטים לחינוך ואנשי קהילה, כאשר מי שמדריך את הסיורים הם החניכים.